Matchdag Karlskrona-BoIS

Allettan Södra omgång 16

BoIS åker till NKT Arena för ett möte med Karlskrona HK i Allettan Södras sextonde omgång. BoIS tog en viktig seger senast mot Halmstad Hammers där man vann med 2-1 på övertid. Karlskrona vann derbyt mot KRIF med 4-1. Det är alltså två formstarka lag som är på jakt efter playoff!

Med dagens match är det endast tre matcher kvar av Allettan Södra och båda lagen är i stort poängbehov i deras jakt på playoff. BoIS ligger på en sjätte plats med 19 poäng efter 15 matcher, Karlskrona har 18 poäng efter 15 matcher och innehar sjunde platsen i tabellen.

Läs vad tränare Ronny Helander har att säga om senaste matchen mot Halmstad Hammers och dagens match mot Karlskrona HK här: Ronny Helander inför Karlskrona

Kan du inte se matchen på plats? 

Se matchen via Hockeyettan här: Karlskrona HK – Mariestad BoIS

Det finns två olika sorters abonnemang att välja på under säsongen: 

Månadsabonnemang: 339 kronor/månaden – 50 kronor per månad till Mariestad BoIS, när du väljer BoIS som din favoritklubb.

Årsabonnemang: 189 kronor/månaden – 500 kronor går direkt till Mariestad BoIS, när du väljer BoIS som din favoritklubb.

Nästa hemmamatch:

Datum: 23/2

Tid: 19.00

Motstånd: Tranås AIF

Biljetter: BoIS-Tranås AIF

SISTA HEMMAMATCHEN I ALLETTAN SÖDRA! Vi anordnar After Work i både BoIS-puben och öltältet. Kvällen startar 17.00. Det kommer vara AW-priser på all mat och dryck i båda pubarna mellan 17.00-18.00.

TILLSAMMANS MOT PLAYOFF!