Mikael Lengmo är tillbaka i Väsby

Väsby Hockey kan idag glädjande meddela att backen Mikael Lengmo är klar för en återkomst till Väsby Hockey.

Mikael Lengmo har sedan Väsby gick upp i Hockeyallsvenskan tillbringat hockeytiden hos våra grannar i norr, Wings HC, Arlanda. Där har Mikael gjort två bra säsonger, även fast den gångna stördes en del av skador. Men efter sin comeback efter jul var han en stor bidragande orsak till att Wings sedermera tog en play off-plats, slog ut Teg och störde Boden rejält i andra kvalrundan.

Lengmo är en riktig laglojal spelare som betyder minst lika mycket utanför som på isen. Han har en väldigt seriös inställning till sporten och drivs av att hela tiden vilja ta kliv med sin hockey. Hans tränings vilja och härliga personlighet gjorde honom till lagkapten i Wings den gångna säsongen och vi är väldigt glada över att hälsa denna härliga profil varmt välkommen tillbaka till Vilda Väsby.

Sportchef Tom Tärnström om återkomsten av Mikael Lengmo:

– De flesta i Vilunda (numera Renew Arena) känner ju redan igen Micke, som var med om den historiska säsongen 19/20 som senare också ledde till Hockeyallsvenskan. Han är en nyttig tvåvägsback som alltid sätter defensiven som största prioritet men som även har en bra blick för spelet och är duktig att sätta igång spelet. Som person är det kanske den allra bästa karaktären jag stött på inom hockeyn, ett praktexemplar på hur man ska vara och bete sig i ett lag.

 Vid pennan: 

 Krister Holmgren