Fredrik Stridlund är Väsby trogen

Stabila backen Fredrik Stridlund har blivit en riktig trotjänare i Väsby Hockey och kommer i och med påskriften av ett nytt kontrakt för säsong 2022/2023 att gå in på sin femte raka säsong i Väsbyskruden.

Tack vare signeringen finns det stor möjlighet att habila backen Fredrik Stridlund kommer att passera 200 matcher i Väsby Hockey. Han har hitintills spelat 170 matcher under fyra raka säsonger och har under alla dessa matcher stått för ett stabilt backspel.

Fredrik är urtypen för en hockeyspelare som alltid kommer till jobbet. Han spelar enkelt, rejält och framför allt tryggt och skapar tack vare det en bra grund för spelet. Vi ser fram emot ännu en säsong i Väsbytröjan för gode Fredrik och ser fram emot att han passerar milstolpen med 200 matcher.

Sportchef, Tom Tärnström, om Fredrik Stridlunds kontraktsförlängning med Väsby.

– Stridlund är en spelare man alltid vet vad man får av och som sprider ett lugn i sitt sätt att vara både på och utanför isen. Han höjde sig ju längre säsongen gick och var en av våra bästa och nyttigaste backar i stora delar av allettan och play off, säger han.

Läs mer om ”Striddes” karriär här.

Vid pennan:

Krister Holmgren

Foto: Mikael Einarsson