Publikfavoriten Victor Andersson är tillbaka i Väsby

Liraren, kämpen och poänggarantin Victor Andersson är tillbaka i Väsby Hockey igen. Victor som efter en fin säsong i Väsby under fjolåret men som på grund av sin jobbsituation valde att kliva neråt i divisionerna, kommer nu tillbaka för att förstärka Väsby i sluttampen av säsongen.

Victor har precis som Dick Axelsson spelat den gångna säsongen i Brödernas där han gjort hela 71 poäng på 18 spelade matcher. I Victor vet vi precis vad vi får och där han alltid brukar göra säsongens bästa matcher när det gäller som allra mest. Något som han inte minst bevisade i kvalspelet i våras med Väsby då han gjorde säsongens bästa matcher innan en skada satte stopp för spel i kvalserien. Victor ansluter till truppen kommande vecka och vi siktar på en debut i Väsbydressen den 1 mars hemma mot Hanvikens SK.

Sportchef Tom Tärnström om Victors återkomst till Väsby Hockey.

-Jättekul att ha Victor tillbaka i Väsbytröjan! Han växte mer och mer under föregående säsong och var sista delen av Allettan och PO/Kvalserie en av våra absolut bästa spelare. Han står för både skicklighet men också förmågan att reta gallfeber på motståndarna, det behövs när det drar ihop sig.

Foto: Mikael Einarsson