Inför matchen: Wings HC Arlanda vs Brödernas/Väsby

Träningsmatchandet går vidare och under onsdagskvällen är det dags för match nummer fyra och det innebär ett returmöte mot Wings. I Pinbackshallen ska Märstalaget försöka ta revansch på Brödernas/Väsby efter förlusten i Upplands Väsby med siffrorna 4-2.

Wings har sedan dess spelat två träningsmatcher. Först vände de underläge 1-4 till seger med 5-4 efter förlängning mot Sollentuna HC. Därefter nollade de Enköpings SK när de i fredags vann, en enligt rapporter tät match, med 2-0.

Matcher i Märsta brukar bli tuffa så det blir ett bra test för Brödernas/Väsby. Laget har tränat bra allt sedan matchen mot Enköping för drygt en vecka sedan och vi får se om man kan ta ytterligare några kliv i spelet sedan dess. En match som i stort var bra men där man i den sista perioden slappnade av lite för mycket och tillät upplänningarna att göra några för enkla mål.

Spelarmässigt har Brödernas/Väsby alla tillgängliga förutom Tobias Liljendahl som vilar från matchspel denna vecka på grund av en skada. Den ska dock vara av karaktären lindrig så han är nog förhoppningsvis i spel inom kort igen.

Vid pennan

Krister Holmgren

Foto: Mathias Lindersson