Ny hemmamatch i Soft Center Arena mot Kristianstad IK!

KRIF gjorde på nytt en bra hemmamatch mot serieledarna Halmstad Hammers. Vi hade inte turen med oss riktigt och trots chanser för KRIF att avgöra var det ändå till slut bortalaget som drog det längsta strået i straffläggningen.

Nu kommer ännu ett topplag på besök till Soft Center Arena. Kristianstad IK vann vi mot i höstas på hemmaplan och det hade varit skönt med en vinst igen!

På läktaren behöver KRIF stöd både sportsligt och ekonomiskt därför hoppas vi att alla som kan, ser matchen live i Soft Center Arena! Matchen startar kl 19.00!

Ta med dig familjen och kompisarna och upplev spännande hockey, härlig stämning samt god mat och dryck!

 

Boka en plats i Möbelmästarna VIP Lounge där restaurangen bjuder på Pubmeny med Pytt i panna och ägg, Parisare samt Toast.
Bokas via [email protected]
Möbelmästarna VIP Lounge öppnar kl 17.15 för matgäster. Här får du också vara med om ett uppsnack av KRIFs tränare kl 18.15!

 

Handla biljetter och parkeringsbiljett i god tid och undvik därmed köer. Dessa köps via https://krifhockey.ebiljett.nu

 

Biljettkassan i Soft Center Arena öppnar kl 18.00

 

Digitala 50/50 lotter köps via Köp lotter i KRIF Hockeys halva potten-lotteri! (yourclubmate.com)

 

Om Du inte kan komma men ändå vill stötta KRIF för entrén är Du hjärtligt välkommen att swisha ett belopp via 1239313635, märk med ”extra entré”

 

Nästa hemmamatch är mot Skövde IK, onsdagen den 21 februari kl 19.00

Matchen ses bäst live och ger även KRIF Hockey det bästa stödet!

 

Har du inte möjlighet att komma till Soft Center Arena kan man teckna abonnemang via Hockeyettan Subscribe – Hockeyettan alt BLT/Sydöstran Så gör du för att se livesänd sport hos oss (blt.se)

Välkomna, vi behöver ert stöd!

Alltid oavsett!