Tobbes Nostalgimatch Fredagen den 22 Mars 19:00

Fredagen den 22 mars kl 19.00 spelas Tobbes Nostalgimatch mellan Tobbes egna lag Team JetPak och Ronneby IK.

I Team JetPak hittar vi flera kändisar från de lag som Tobbe varit i genom åren, Daniel Brasar, Arto Miettinen, Timo Leiononen, Uffe Pettersson, Jonatan Larsson, Johan Hansson mfl.

 

Daniel Brasar
Daniel Brasar var jättepopulär i KRIF och en fantastisk kille som styrde pp. Idag är Daniel tränare för ett P14-lag i KHK.


(Arto Miettinen, Tobbe Karlsson, Timo Leinonen)

Timo Leinonen och Arto Miettinen
Timo och Arto är båda tränare i Tingsryds AIF.
Miettinen gjorde stora avtryck både i KHK och i KRIF.
Timo var en mycket duktig keeper i KHK under storhetstiden.

 

Marcus Paulsson
Paulsson med massor av SHL- rutin i bl. a. Karlskrona HK.

Se Tobbes intervju med Marcus Paulsson här! (Facebook)

 

Christian ”Fimpen” Magnusson och Niklas Johansson
Så här såg det ofta ut när det begav sig. Niklas och Fimpen spelade mycket med varandra därför ritades det mycket på taktiktavlan dom emellan. Vi kom snabbt in på den häftiga resa vi hade till allsvenskan. Vilket lag vi hade. Vi hade en enorm laganda. Våra fans var överallt och följde oss. Det som etsat sig fast hos dom här grabbarna är mottagningen vi fick i arenan när vi kom hem från Sundsvall. Även den mottagningen vi fick på torget dagen efter. Nicklas: Alltid varit en poängspelare var han än varit. Kallas ibland assistkungen. Mycket bra spelsinne som sin största egenskap. Fimpen: Har också gjort mycket poäng genom åren. I början gjorde han mycket mål men när han blev lite äldre gjorde även han mycket poäng. Främsta egenskapen är nog rappheten på skridskorna. Med andra ord 2 mycket bra spelare. Dom ser verkligen fram emot matchen fredagen den 22/3 kl. 19.00 mellan Jetpak och Rik.

 

Johan Hansson och Jonathan Larsson

 

Uffe Pettersson

 

Oskar Andersson

Hans Ottinger

Mikael Kurki

Calle Höök

Anders Pettersson

 

Entré 100kr och fri placering. Barn och ungdomar upp till och med 18 år har fri entré. Biljetter släpps den 29 februari kl 18.00 via https://krifhockey.ebiljett.nu

Mat erbjudande i restaurangen: Schnitzel och potatisgratäng, 150kr som bokas via [email protected]

Välkomna!