Nousiainen stannar kvar

Nyttiga spelaren, Nicklas Nousiainen, kör vidare ännu en säsong med Brödernas/Väsby. Det innebär tredje raka säsongen i klubben, där han förutom att vara en lagspelare uti fingerspetsarna, även stått för den goda poängskörden om 70 poäng på 103 spelade matcher.

Nicklas Nousiainen har under sina två säsonger visat en otroligt bra attityd. Han är en spelare som alltid kommer till jobbet, och som står för en god arbetsinsats match ut och match in. Ett stenhårt arbete över hela isen sätts i första rummet, och tack vare att han är så allround är han även ett bra anfallsvapen i den sista tredjedelen av isen.

Poängsnittet gick dock ned aningen den gångna säsongen jämfört med debutsäsongen. Men trots det skottade han ändå in femton mål och spelade fram till ytterligare tretton. Det är ett bra facit från den goda balansspelaren som han är, och det är med stor glädje som vi välkomnar honom till ännu en säsong med Brödernas/Väsby.

Sportchefen, Tom Tärnström, om att Nousiainen kör vidare:

– Nicklas har varit otroligt nyttig för oss under hans två säsonger här, så det känns jättebra att ha med honom även kommande säsong.

– Han är en laglojal tvåvägscenter med bra attityd, och det är ytterligare en spelare som står för precis det vi vill se – både på och utanför isen.

Vid pennan:
Krister Holmgren

Foto: Mathias Lindersson