Vimmerby Hockey

– en regionalt stark partner och marknadskanal!

Utveckla dina affärer i samarbete med ett av regionens starkaste idrottsvarumärken. Som samarbetspartner till Vimmerby Hockey kommunicerar du via människors passion. Du blir helt enkelt en del av det varumärke målgruppen älskar att se och ditt budskap finns mitt i händelsens centrum. I anslutning till Vimmerby Hockey och Vimmerby ishall uppfattas ditt budskap positivt och som en naturlig del av matchen.

Målsättningen med våra partnerskap är att kombinera hockeyupplevelser på hög samt utveckla dina framgångsrika affärer. Tillsammans ska vi uppnå effekter i vårt samarbete som vi kan känna oss stolta över.

Förena nytt med nöje

I samband med Vimmerby Hockeys matcher är Vimmerby ishall en av regionens bästa och mest självklara nätverksplatser. Under säsongen
kommer Vimmerby Hockeys spela omkring 25 hemmamatcher. Då har du möjlighet att bjuda ut kunder, träffa potentiella kunder eller genom mingel stöta på nya affärskontakter före, under och efter match.

Från klubbens sida har vi engagemang, kunskap och medvetande, som borgar för att olika satsningar ska bidra med affärsnytta för dig som samarbetspartner, som vida överstiger din investering. Detta innebär bland annat att vi vill ha med dig som en spelare i laget. På så sätt blir vi starka tillsammans.

Massiv regional mediebevakning

Vimmerby Hockey har en massiv lokal och regional bevakning under de sju vintermånaderna. Framför allt i lokaltidningarna samt i lokalradion.