Robin Höglund återvänder till BHF!

Powerforwarden Robin Höglund återvänder till Borlänge Hockey. Robin inledde förra säsongen i föreningen men valde efter sex matcher att lämna för att ta chansen i Nordamerika. Nu återvänder den 191 cm långe och 102 kilo tunge forwarden till Borlänge.

– Det känns jättekul att vara tillbaka i Borlänge. Jag trivdes bra här senast och känner mig laddad in för denna speciella säsong. Jag tror på laget och kommer lägga ner min själ i detta, säger Robin Höglund.

Otroligt skönt att vi äntligen har Robin på plats. Robin och jag har fört samtal med varandra i ett bra tag och nu har allt löst sig med en bra helhet med jobb och boende.

-Robin är en spelare som ger allt i alla lägen, så som match som träning. En tuff hockeyspelare som aldrig viker ner sig. Robin är helt rätt person utanför hockeyplan som har ett extremt stort hjärta och passar perfekt in i Borlänge Hockey, säger sportchef Mattias Bergdahl.

Vi har varit extremt noga i år att få in rätt människor med rätt driv till laget och att alla har en tydlig roll varför man spelar i Borlänge Hockey. Så nu är sista pusselbiten på plats och allt känns otroligt skönt

-Vi kommer ha dörren öppen för att eventuellt plocka in en back till och den personen vet redan om att han är välkommen till Borlänge alla dagar i veckan. Så den dialogen kommer vi fortsätta med under hösten säger Mattias Bergdahl.

FAKTA ROBIN HÖGLUND
Född 11 juni 1993
Längd: 191 cm
Vikt: 102 kg
Moderklubb: Mölndal Hockey
Övriga klubbar: Partille, Troja-Ljungby, Sioux City Musketeers, Fairbanks Ice Dogs, Soo Eagles, Janeville Jets, Univ. of Minnesota, Univ, of Maine, Vimmerby, Huddinge, Borlänge, Evansville Thunderbolts, Peoria Rivermen.