Sat 27 Feb Slut
Hockeylag FOR 6
Hockeylag BOR 4
Sat 27 Feb Slut
Hockeylag HHC 3
Hockeylag BOD 1
Sat 27 Feb Slut
Hockeylag ÖST 4
Hockeylag KAL 1
Sat 27 Feb Slut
Hockeylag ENK 2
Hockeylag THO 3
Sat 27 Feb Slut
Hockeylag HANV 3
Hockeylag PIT 4
Sun 28 Feb 14:00
Hockeylag ENK -
Hockeylag PIT -
Sun 28 Feb 15:00
Hockeylag ÖST -
Hockeylag BOD -
Sun 28 Feb 15:00
Hockeylag HHC -
Hockeylag KAL -
Sun 28 Feb 15:00
Hockeylag HANV -
Hockeylag THO -
Tue 02 Mar 18:00
Hockeylag ÖST -
Hockeylag BOR -

Borlänge tar in SHL-rutin

20-åringe forward Marcus Karlberg är klar för Borlänge Hockey. Karlberg kommer närmast från Allsvenska HC Vita Hästen dit han var utlånad från Leksands IF.

 

-Jag är extremt glad och nöjd att Marcus har valt att ansluta till oss. Jag har haft många bra och givande samtal med både Marcus, hans agent och Leksands IF och är otroligt glad att vi kom fram till den här lösningen, säger  Mattias Bergdahl.

 

Marcus kommer att spela resten av den här säsongen i Borlänge Hockey och är ett tillskott i form av en mycket skridskostark hockeyspelare med ett otroligt driv och en vilja att komma framåt.

 

-Marcus kommer ju till ett lag där han redan känner ett par stycken och han kommer smälta bra in i gruppen. Och kommer tillföra mycket till laget. Han har erfarenhet från både juniorlandslag och SHL och är en fantastisk person som jag tror stenhårt på. En grymt bra start på det nya året! Nu ser vi fram emot match imorgon. Till sist vill jag rikta ett stort tack till Leksands IF och hans agent Marcus Isaksson, fortsätter Mattias Bergdahl.

 

Marcus håller just nu på att flytta hem till Leksand. Han ansluter BHF på måndagens träning och är spelklar till onsdagens match mot Hanviken.

 

– Det känns jätteroligt att komma till Borlänge. Det känns lite lite som att komma hem då jag känner mer än halva laget sedan tidigare. Jag ser Borlänge som en bra språngbräda där jag där jag kan bygga självförtroende och få en mer framträdande roll i, säger Marcus Karlberg.

 

Marcus kommer att spela i tröja nummer 17.

 

FAKTA MARCUS KARLBERG
Född 23 januari 2000
Längd: 173 cm
Vikt: 73 kg
Moderklubb: EHC Kloten
Övriga klubbar: Leksands IF, AIK, Vita Hästen
NHL-draftad av Columbus Blue Jackets 2018