Tillskott i den sportsliga organisationen

Borlänge Hockey har breddat den sportsliga organisationen och kommit överens med Mikael Håkansson om att han ska ta ett ansvar kring sportsliga frågor i och kring A-laget samt ingå i utvecklingsgruppen kring A-laget. Mikael kommer bli en viktig pusselbit för Borlänge Hockeys vidare satsning mot Hockeyallsvenskan. 

Mikael kommer vara en resurs och ett komplement till ledarstaben med Stefan Gustafsson i spetsen. Hans kontakter från tidigare uppdrag som scout och agent, med en bra koll på spelarmarknaden samt ett brett kontaktnät kommer att ge oss bra förutsättningar att fullfölja satsningen på A-laget och utveckla den sportsliga organisationen i föreningen.

Mikael Håkansson är 49 gammal och är bosatt i Leksand. Familjen består av sambo och två döttrar och till vardags jobbar Mikael på Clas Ohlson i Insjön. Mikaels ledarroll startade redan vid 24 års ålder då han senare verkade i Leksands IF i 10 år från ungdomssidan ända upp till J20 Nationell.

Mikael kommer senast från agentvärlden där han varit verksam i 15 år och dem senaste sex åren agerat som scout inom agententuren 4SPORTS.

Mikael är laddad över att börja arbeta med Borlänge HF:  -Jag blev verkligen glad när Borlänge HF hörde av sig, initialt kommer min roll vara att rekrytera tillsammans med Stefan Gustafsson. Jag kommer vara nära spelarna kring A-laget, jobba med mjuka värden, stötta ledarstaben i A-laget och följa upp arbetet med juniorledarna. Vill vara med och skapa tillit och en utvecklande miljö att vara verksam i. Ska bli otroligt kul och inspirerande att börja ett nytt kapitel inom ishockeyn. Finns ett stort driv hos bra människor i föreningen som jag ser fram emot att börja jobba med mot utsatta mål, säger Mikael Håkansson.

Varmt välkommen till föreningen, Mikael!