Två nya backar klara för BHF

Vi hälsar Emil Rangedal och Ludwig Danielsson varmt välkomna till möjligheternas stad och Borlänge HF!

Emil Rangedal är 20 år gammal och har Malungs IF som moderklubb. Han kommer senast från fyra säsonger i Leksands IF organisation där han den senaste säsongen var lagkapten för J20 Nationell laget. Emil har även hunnit med spel i HockeyEttan under de två senaste säsongerna då han gjort 33 matcher för Malung på lån från Leksand.

Vad är Emil för typ av spelare?

– Emil är en allround back som besitter ett bra skott och pass. Han är en bra lagspelare som inte kliver undan för tacklingar eller för att blocka skott. Emil har upplevts stark i spelet mot jämnåriga och får nu mäta sig i seniorhockeyn vilket han redan testat på med Malungs IF. Han har haft en positiv utvecklingskurva i Leksands J20 lag och vi ser fram emot att få se Emil i Borlänge HF, säger Mikael Håkansson.

Ludwig Danielsson är 22 år gammal och har Arvika HC som moderklubb. Emil flyttade upp till Dalarna för att gå på hockeygymnasiet i Mora och blev kvar där under fyra säsonger där han bland annat var lagkapten för Mora J20 säsongen 17/18. Ludwig har även representerat Nyköping Gripen i HockeyEttan och har dem två senaste säsongerna representerat seriekollegan Grums IK.

Varför föll valet på Borlänge HF?

 – Efter att jag pratat med Stefan och några killar i laget som jag känner sen tidigare, fick jag en riktigt bra bild av Borlänge som gjorde valet ganska enkelt. En riktigt seriös och hårt arbetande klubb som vill framåt. Borlänge är alltid ett lag att räkna med och det känns verkligen som att klubben är påväg att skapa någonting riktigt bra framöver!

Vad ser du för fördelar att spela i BHF?

– Borlänge känns som en förening där man har väldigt goda möjligheter att utvecklas som individ och där jag kan ta nästa steg. Det är en bra miljö där man som ny kommer in på ett enkelt sätt. Lagbygget ser starkt ut och jag tror att det kan bli en riktigt kul och lång säsong. Jag ser verkligen fram emot att få representera BHF, säger Ludwig Danielsson.

Varmt välkomna till föreningen Emil och Ludwig!

#denstorafamiljen