BHF blev nollade borta mot HC Dalen

DAL – BOR  (2-0) (swehockey.se)

Idag vände serien i Hockeyettan Västra och Borlänge Hockey åkte ner till Jönköping för att ta sig an HC Dalen på bortais.

Efter senaste förlusten (0-3 hemma mot Tranås) var det ett BHF som åkte söderut med revanschlusta.

Dock var det Dalen som öppnade målskyttet i matchen när Robin Uhr höll sig framme och ordnade 1-0 till hemmalaget.

En annars rätt jämn period där BHF hade ett par chanser att kvittera men där Dalens målvakt Oskar Blomgren fick agera stort.

Den andra perioden slutade mållös med ett litet övertag för BHF som hade 3 numerära överlägen utan att kunna förvalta dessa lägen.

I den tredje perioden förväntade sig nog att BHF omgående skulle sätta in en kvitteringsjakt men istället kunde Dalen öka ledningen till 2-0 redan efter 4.37.

Detta gjorde att BHF inte kunde resa sig och 2-0 stod sig matchen ut.

skott totalt 34-22

utvisningar Dalen 6×2 BHF 4×2

domare Daniel Söderberg

Övriga matcher och tabell: Hockeyettan Västra | stats.swehockey.se

4 raka nollpoängare och 2 raka matchen där man blivit nollad. Ett trist facit för Borlänge Hockey nu sedan dem 2 raka segrarna. Nu gäller det att hitta tillbaka till vinnarspåret igen för att få in lite självförtroende i gruppen som får ta sikte på nästa match. Som är på hemmaplan när Lindlöven gästar Borlänge ishall under onsdagskvällen.