Huddinge Hockey fyller 70 år

Efterlysning,

vi söker dig som spelat minst en säsong i Huddinge IKs A-lag någon gång mellan 1950-2018

Huddinge Hockey fyller 70 år!

Den 8 januari är det 70 år sedan Huddinge IK bildades. Huddinge Hockey kommer att fira sina 70 unga år med en riktig klang och jubeldag den 25 januari. Det kommer att vara aktiviteter från förmiddag till sen kväll, mer information om detta återkommer vi till löpande så just nu gäller bara ”save the day”.

Med anledning av 70-årsjubileet söker vi kontakt med alla gamla hockeyspelare som under en eller flera säsonger spelat i Huddinges A-lag någon gång under klubbens första 70 år.

Vi skulle gärna se att just ni besöker oss under jubileumsdagen. Klubben ordnar med ett specialpaket, rabatterat pris, särskilda sittplatser mm, för er som tack för era insatser i klubbens tjänst. Specialpriset för just dig blir passande för en 70-åring, nämligen 70 kronor. Samtidigt blir det en chans för er att återse gamla lagkamrater samt för övriga besökare en möjlighet att träffa sina tidigare idoler.

Du som fd A-lagsspelare i Huddinge IK och som vill vara med och förgylla klubbens 70-årsjubileum den 25 januari är välkommen att anmäla dig till firandet. Du anmäler dig enklast genom att skicka ett mail till jubileet@huddingehockey.com. Vänligen ange namn, adress, telefonnummer och vilket/vilka år du spelade i Huddinge IKs A-lag.

Till sist ber vi dig också sprida denna inbjudan till gamla lagkamrater som du fortfarande har kontakt med så att vi säkerställer att ingen missar chansen fira klubben, träffa gamla lagkamrater och ha en trevlig dag.

Med vänliga häsningar,

Den evigt unga 70-åringen Huddinge Hockey