Nya pusselbitar till lagbygget släpps på måndag

På måndag kommer Enköpings SK att presentera nyförvärv genom att livesända nyheten via Facebook. Sportchefen Alexander Edstein har i tidigare uttalande i Enköpings-Posten gett en hint om att man har två spelare från Allsvenskan på väg in i lagbygget.

Att släppa spelarnyheter via livesändningar är ju ingen ny företeelse rent allmänt men för ESK Hockey är det första gången man testar den vägen att släppa nyheter. Förhoppningen är att öka intresset inför stundande säsong och det är något man jobbar hårt på i föreningen just nu.

Redan nu till helgen har spelarna i ESK Hockey upptaktsträff med fystester och i nästa vecka går laget på is för första gången säsongen 20/21.

Sportchefen Alexander Edstein har hittills presenterat en rad vassa nyförvärv och att döma av tidigare uttalande i lokaltidningen Enköpings-Posten så lär måndagens nyförvärv inte vara av sämre kaliber.

Livesändningen kommer alltså att ske måndag den 3 augusti och vi återkommer via våra sociala medier kring vilken tid som den startar.

ESK Hockeys Facebooksida >>