Hemmamatch mot Skövde i AllEttan

På söndag spelas tredje omgången i AllEttan och för Huddinge väntar ytterligare en hemmamatch där Skövde står för motståndet. Huddinge har inlett AllEttan med en seger och en förlust på straffar, totalt fyra inspelade poäng.
– Vi gjorde en väldigt bra match emot Vimmerby senast och alla lagdelarna gjorde det bra. Vi måste fortsätta med det hårda arbetet varje match, då kan vi slå alla lag i serien, säger Peter Nylander och tillägger:
– Vi skapade många chanser senast och det är viktigt att vi är där, då kommer också målen till slut. Det viktiga är att vi åker mycket skridskor och fortsätter med vårt spel.

Se matchen hos Melins iu Huddinge Centrum
Huddinges helgmatcher i januari sänds hos Melins i Huddinge Centrum, boka din plats här:
http://restaurangmelins.se/boka-bord/ eller ring: 08-711 19 31

Köp abonnemang till Webb-TV
Köp abonnemang till webbsändningarna för endast 299kr/månad, då kan du se samtliga matcher från HockeyEttans olika serier. Anger du dessutom Huddinge som favoritklubb får vi en del av pengarna.
https://live.hockeyettan.se/subscribe

Soffbiljetter till förmån för Huddinge
Stötta Huddinge genom att köpa soffbiljett till matcherna för 50kr/st, varje soffbiljett ger dig chansen att vinna en cykel från Länna Sport värd 10 000kr.
Swisha till: 123 22 410 81 och märk betalningen: Soffbiljett

Delta i 50/50-lotteriet hemifrån
Vill du ha chansen att vinna pengar i 50/50-lotteriet även fast du inte är på plats i Bjrökängshallen?
Swisha 20kr/lott till: 123 22 410 81, märk betalningen 50/50 Skövde. 
Viktigt: Du måste skicka bild på din betalning till: 073-9956221 för att få dina lotter. Senast kl.16.00 på matchdagen måste vi ha din betalning.