Visby Roma står på schemat på fredagskvällen

I onsdagens bortamatch mot Vimmerby kom femte raka förlusten.
– Vi spelade bättre i fem mot fem än tidigare och släppte in till lika mycket, men vi tappade energin när de fick sina mål, säger Peter Nylander och tillägger:
– Vi ryckte upp oss i andra och tredje och gjorde en del bra saker, men vi måste börja få några enkla mål för att få upp självförtroendet och känslan att vi kan göra mål.

Visby står för motståndet ikväll. Dina tankar inför matchen?
– Visby har bra fart och ett giftigt powerplay där de gör mycket mål. Vi måste jobba på med vårt spel och hålla oss borta från utvisningsbåset.

Fem raka förluster, dags att vända på detta nu. Hur ska ni gå tillväga?
– Ju fler förluster man får desto mer sårbar blir man. Vi måste ta byte för byte och göra bra saker och ge oss själva vind i seglen, avslutar Peter

Rasmus Dahlberg-Karlsson är frånvarande i truppen även denna match.

Köp abonnemang till Webb-TV
Köp abonnemang till webbsändningarna för endast 299kr/månad, då kan du se samtliga matcher från HockeyEttans olika serier. Anger du dessutom Huddinge som favoritklubb får vi en del av pengarna.
https://live.hockeyettan.se/subscribe

Soffbiljetter till förmån för Huddinge
Stötta Huddinge genom att köpa soffbiljett till matcherna för 50kr/st, varje soffbiljett ger dig chansen att vinna en cykel från Länna Sport värd 10 000kr.
Swisha till: 123 22 410 81 och märk betalningen: Soffbiljett

Delta i 50/50-lotteriet hemifrån
Vill du ha chansen att vinna pengar i 50/50-lotteriet även fast du inte är på plats i Björkängshallen?
Swisha 20kr/lott till: 123 22 410 81, märk betalningen 50/50 Visby. 
Viktigt: Du måste skicka bild på din betalning till: 073-985 86 35 för att få dina lotter. Senast kl.19.00 på matchdagen måste vi ha bild på din betalning.