Enköping har haft säsongspremiär

Inför drygt 150 åskådare drog Enköping på måndagskvällen igång säsongen med en internmatch varvat med lite intervjuer. 

Gratis korv och kaffe drog kanske någon åskådare, men annars hade nog de flesta av de drygt 150 personerna tagit sig till Bahcohallen för att se ESK Hockeys officiella ispremiär, spetsat med stadens landslagsmeriterade stjärna Jonatan Berggren som till vardags tillhör NHL-laget Detroits organisation.

Som en av de första spelarna att presenteras ut på isen kom Hampus Lindström, som bara någon timme tidigare skrivit på för en comeback i klubben. Mer om det i separat artikel.

Vid intervjumikrofonen fick vi även lyssna till Jonatan Berggren samt nyförvärven Markus Hermanstad och Alexander Dahlberg.

Från matchen konstaterar vi att det gröna laget vann med 2-1 efter ordinarie tid men att det vita laget vann de följande straffarna och således vann kvällens drabbning med 3-5.

Under ordinarie tid gjorde Alexander Starck målet för de vita, medan Robin Nilsson och nyförvärvet från Sundsvall, Simon Sjöberg, stod för de grönas två kassar.

 

Poängkungarnas kamp! ESK:s notoriske poängkung Daniel Andersson i kamp med Grand Rapids Griffins poängkung Jonatan Berggren. Foto: Håkan Hagman