Måstematch i kvällens bottenmöte

Ikväll är det dags att spela om den tidigare avbrutna matchen mellan Segeltorp och Enköping. Senast hann matchen spelas bara en period innan isaggregatet i hallen gick sönder och matchen avbröts. Det är två synnerligen formsvaga lag som drabbar samman och poäng är ett måste för att undvika att fastna i bottenstriden.

Matchen streamas på Hockeyettan Play. Köp matchen separat eller teckna ett prisvärt abonnemang utan bindningstid för 149 kr/månad. Välj ESK i listan över klubbar så är du samtidigt med och stöder oss >>

Ställningen var 1-1 efter den första perioden när man avbröt senast för trasigt isaggregat. Ikväll spelas matchen om och efter beslut från förbundet ska den spelas om från start.

Sedan dess har båda lagen haft lite av en kräftgång i serien och kvällens match är, till skillnad från avbrutna matchen senast, nu en match mellan två rena bottenlag. Segeltorp är jumbo med 8 poäng (11 matcher) och Enköping är åtta med 9 poäng (10 matcher).

Enköpings stora frågetecken är målskyttet. Nollade senast mot Visby och bara ett mål framåt i storförlusten näst senast mot Väsby. Målsnittet efter tio matcher (halva serien) är blott på 1,7 per match och här måste men börja leverera bättre.

Nedsläpp i Segeltorpshallen i Kungens Kurva är kl 19 och om ni inte är på plats i hallen så kan man streama matchen på länken nedan.


MATCHEN: Segeltorps IF – ESK Hockey
PLATS: Segeltorpshallen, Huddinge
DAG & TID: Onsdag 16/11 kl 19:00

STREAMA MATCHEN>>
LINEUP, STATISTIK & MATCHHÄNDELSER >>


Erbjudande där du samtidigt är med och stöttar ESK Hockey:
Abonnemang på Hockeyettan Play >> 

(Välj ESK i listan över klubbar så stöder du oss)