Gyllene läge för formstarkt Enköping

I helgen har Enköping ett gyllene läge att bita sig fast i toppstriden av Hockeyettan Norra Vår. Man har haft en strålande form på sistone och står inför dubbla hemmamatcher, mot Örnsköldsvik på lördagen följt av Teg på söndagen.

Matchen streamas på Hockeyettan Play. Köp matchen separat eller teckna ett prisvärt abonnemang från 149 kr/månad. Välj ESK i listan över klubbar så är du samtidigt med och stöder oss >>

Nu ska det direkt sägas att i den här serien är det inget lag man på förhand kan ta ut någon seger mot, så nog lär Enköping fortsätta surfa på sin fina formtopp om det ska bli en bra utdelning i helgen.

Visserligen är helgens första motståndare hemma i Bahcohallen, Örnsköldsvik, nästjumbo i tabellen och rejält akterseglade av övriga lag. Dessutom vann ESK det senaste mötet uppe i Örnsköldsvik relativt komfortabelt med 4-1.

Men Örnsköldsvik kommer närmast från poäng i två raka matcher. Förutom seger mot jumbon Vännäs, som gav laget lite ro i striden om att undvika negativt kval, så tog man en stark poäng mot Teg.

Samma Teg som är ESK:s motståndare i söndagens hemmamatch. Där är det istället revansch som gäller då Teg vann mötet uppe i Umeå med 3-1.

Enköping har en fin formkurva med seger i fyra av de fem senaste matcherna. Det har gett laget en rejäl skjuts upp till tredjeplatsen i den något haltande tabellen (se nedan), där man för Enköpings del avverkat halva vårserien när lördagens match är avverkad.

Helgens motståndare är på pappret inte seriens tuffaste och med bra utdelning från dom här matcherna så är ESK definitivt inborrade i den absoluta toppstriden i tabellen.

Läs vad Örnsköldsvik själva skriver inför matchen >>


MATCHEN: ESK Hockey – Örnsköldsviks HF
PLATS: Bahcohallen
DAG & TID: Lördag 28/1 kl 16:00

FÖRKÖP BILJETT >> 
STREAMA MATCHEN>>

Erbjudande där du samtidigt är med och stöttar ESK Hockey:
Abonnemang på Hockeyettan Play >> 

(Välj ESK i listan över klubbar så stöder du oss)


ICE Logga

Ladda inför matchen på bästa sätt
– boka bord på ICE Sportbar >>


 

Tabell inför matchen