En månad sen sist: Äntligen hemmamatch för ESK

Efter en hel månad utan hemmamatch är det äntligen dags för Enköping att inta hemmaisen igen. På söndagseftermiddagen väntar Visby/Roma hemma i Bahcohallen, som dagen till ära firar 40-årsjubileum.

ESK vs VISBY/ROMA: KÖP BILJETT HÄR >>

Säsongen har gått knackigt för Enköping. som vunnit blott två matcher hittills. Tidigare i veckan gjorde man därför en rokad på tränarsidan, då Jonas Norgren fick gå och ersattes av asstränaren Jakob Mylläri som nu har huvudansvaret tillsammans med Kevin Lidström, plockad från det egna J20-laget.

Men faktum är att den nya tränarduon har en segersvit att hålla intakt. De två segrar laget har för säsongen är nämligen i de två senaste hemmamatcherna, mot Huddinge (6-4) och Linden (4-0).

Men spelschemat är ytterst märkligt. Det är nästan på dagen en månad senast man vann mot Linden. Sedan dess har det varit fyra raka bortamatcher.

Bahcohallen firar 40 år och det vill Enköpings Kommun uppmärksamma genom att de 100 första får en jubileumsmugg samt att alla får en gratis korv med bröd i första periodpausen.

Som om det inte vore en tillräcklig anledning att bege sig ner till ishallen denna afton, så har ESK kryddat med att låna in sin egenfostrade jättetalang, U18-världsmästaren Tim Almgren, till matchen.

En av landets främsta juniorspelare som tillhör Örebros organisation men ännu inte testad på allvar i seniorhockeyn, förutom två inhopp i Örebros SHL-lag förra säsongen och en match i ESK för fyra år sedan.

Tim har formligen sprutat in mål i landets högsta juniorliga de senaste säsongerna och målskyttar är något ESK har behov av vid sidan om målkungen, namnen Tim Friberg.

En inte allt för vild gissning är också att kvällens match blir hemmadebuten för nya målvakten Viktor Andersson, som visat prov på sin skicklighet i sina hittills tre spelade bortamatcher.

Visby/Roma kommer närmast från en knapp 2-1-seger mot Huddinge och dessförinnan en förlust mot Linden.

Laget har inte imponerat särskilt så här långt och Enköping har man ännu inte mött trots att lagen sett till antalet matcher nu spelat hälften av grundseriens matcher.

Laget räknas annars till dem som givet ska nå Allettan och trots allt tar man sina poäng och befinner sig just nu på fjärdeplatsen ovanför strecket.

OBS! Matchen startar kl 15:00,

 


ESK Hockey – Visby/Roma HK
Bahcohallen
Söndag 12 november kl 15:00

Förköp biljett här >>

 

BILJETTPRISER

Numrerad sittplats
Vuxen 0-64 år: 120 kr
Pensionär +65 år:  85 kr

Ståplats
Vuxen 20-64 år: 100 kr
Pensionär +65 år:  75 kr
Ungdom upp till 19 år: Fri entré

Rullstolsplats
Rullstolsplats inkl en ledsagare: 75 kr

 

LIVESÄNDNING

   Matchen sänds live med kommentator på följande plattformar:

Hockeyettan Live >>
Enköpings-Posten >>

 

Teckna prenumeration på Hockeyettan Live och stöd samtidigt både Mustaschkampen och ESK Hockey >>