Målvaktsduon spikad i Enköping

Det är nu klart vem som kompletterar Viktor Andersson mellan stolparna hos Enköpings SK den kommande säsongen i Hockeyettan. Den egna produkten Emil Jansson är klar för en fortsättning i klubben.

Färjestadsbördiga Viktor Andersson kom till Enköping en bit in i förra säsongen och skrev då ett kontrakt som sträckte sig även över den kommande säsongen.

En av orsakerna att Viktor värvades in var att Emil Jansson råkade ut för en skada som hindrade honom från spel under större delen av säsongen och han kom inte att noteras för spel i mer än blott fyra matcher.

Men till vintern finns nu möjligheter till fler matcher. Det är nämligen klart att Emil förlänger med ytterligare en säsong i moderklubben och kommer tillsammans med Viktor att utgöra klubbens målvaktsduo.

Ingen fortsättning för Martin

Ifjol inledde ESK säsongen med två egna produkter som målvaktspar då man hade kompletterat Emil Jansson med Martin Örtengren. Det blir dock ingen fortsättning i laget för Örtengren, kan ESK:s sportchef Christian Nordenberg meddela.

— Martin har valt att gå vidare i sin hockeykarriär. Vi tackar honom för alla hans år i klubben och lyckönskar honom, säger Christian Nordenberg.

 

Se ESK:s lagbygge 24/25 här >>