Karls tankar inför match: TAIF-Troja-Ljungby

Nu kliver vi in i andra delen av serien och gör det med en positiv känsla. Även fast vi förlorade senaste matchen på ett mycket tungt sätt så tycker vi att spelet har sett mycket bättre ut de senaste tre matcherna och det är det vi kommer att bygga vidare på.

Morgondagens motståndare i Stiga Arena är Troja som leder serien med 27 poäng efter 11 spelade matcher. Vi stötte på varandra redan i premiären nere i Ljungby och då vann Troja med 4-1. När man ser siffrorna så kan man tycka att det var en tämligen enkel seger för Troja men så tycker vi inte var fallet. Det som skiljde oss och Troja den matchen var att de utnyttjade sina chanser på ett mycket bra sätt. Rent spelmässigt så var det en jämn match men som sagt det handlar om att göra fler mål än motståndaren och det gjorde Troja då.

Inför morgondagens match har det varit ett litet längre uppehåll och då har vi passat på att träna lite hårdare på isen och även på gymmet, men de två senaste träningarna har vi lättat på det igen så att spelarna ska känna sig pigga och fräscha inför matchen.

Vill önska er alla hjärtligt välkomna till matchen imorgon och jag kan lova att det kommer vara ett grymt taggat TAIF som kommer komma ut på isen!