Senaste nytt inför Eskilstuna Linden hemma i kväll!

Mörrum Hockey ställs ikväll mot Eskilstuna Linden i Jössarinken. Nedsläpp är 19.00. Hemmalaget jagar en topp 3-plats, medan gästerna slåss med näbbar och klor för att undvika negativt kvalspel.

”Vi ska spela en rak och enkel slutspelshockey utan krångel. Det är vinna eller försvinna för oss i varje match nu. Det är bara poängen som räknas. Jag struntar helt i hur spelet ser ut”, säger Mörrums tränare Richard Melkersson.

Karl Persman är mycket glä

djande åter tillbaka i laget. Däremot saknas en rad andra spelare på grund av avstängningar, sjukdomar och skador: Hugo Frylén, Marcus Paulsson, Tobias Brahm, Mathias Kemppi och Jack Stjernqvist. Dessutom finns frågetecken för ytterligare någon spelare.

Goiset fyller på truppen med fyra juniorer, som kommer in med gott självförtroende efter avancemanget med J18 igår kväll: Elliot Stahmann, Hugo Olsson, Linus Johansson och Kimi Harju.

Kvällens Goisare är en spelare som har jämförts med självaste Börje Salming, nämligen Ronny Svensson. Ronny är Goisets kanske bäste back genom tiderna och kommer ikväll att dela ut programblad och hälsa publiken välkommen till Jössarinken.

Matchen kan streamas via såväl Hockeyettan Play som BLT och Sydöstran.