Inför Tranås

Så var det då Äntligen dags för säsongens ATG HockeyEttan Södra att dra igång.

I morgon lördag åker ett taggat A-lag till Tranås för match. Det är en del som blir annorlunda denna säsong jämfört med förra. Till att börja med att få spela inför publik. Det tycker alla skall bli helt underbart. Och även om det är en bit till Tranås så får vi ändå en liten klacka med oss. Det gillar laget skall ni veta.

Efter en ovanligt lång försäsong är nu killarna taggade som aldrig förr. Nu är det dags att visa vad all träning gett.

En annan sak som gör en normalt tajt söder-serie ännu tajtare är ju att serien bantats från 12 till endast 10 lag och spelas i 18 omgångar = dubbelmöten hemma-borta. De 5 högst placerade går till ATG Allettan och övriga 5 spelar i ATG Vårettan. Och nytt här för säsongen är att även här så blir det sammanslagning så det spelas endast 2 ATG Vårettan serier.

ATG Allettan startar den 5/12 och spelas i 27 omgångar, dvs. trippel-möten. ATG Vårettan startar den 12/12 och spelas i 18 omgångar, dvs. dubbelmöten hemma-borta.

Vi hoppas att så många som möjligt av er nu är med och tävlar i Guldfemman som ni hittar på https://guldfemman.se/halmstad-hammers Fina priser har utlovats och samtidigt stöttar ni Hammers med en liten peng.