Norén klar för ytterligare en säsong

Sportchef Daniel Stolt och backen Erik Norén är överens om ett kontrakt för säsongen 2023/2024.

21-åriga Erik Norén går nu in på sin tredje säsong i Kalmar HC. Erik anslöt inför säsongen 21/22 från moderklubben Örebro HK där han även spelat 21 matcher i SHL. Trots intresse från Hockeyallsvenskan valde Erik att skriva på för Kalmar HC där han totalt spelat 96 matcher och levererat 34 poäng fördelat på 3 mål och 31 assists.

Erik Norén om att skriva kontrakt med Kalmar HC:
-Känns väldigt roligt att bli kvar i Kalmar en säsong till. Trivs oerhört bra och med de förutsättningar vi får kan man inte vara på något bättre ställe i hockeyettan. Intresset kring hockeyn börjar även ta sig på läktarplats och det märks att trycket hallen blir bättre och bättre! Är otroligt revanschsugen med tanke slutet på denna säsong. Nästa år har vi ett mål, gå upp i allsvenskan och det ska vi göra!

Sportchef Daniel Stolt om Norén:
-Norén har under sina två år i Kalmar HC växt ut till en viktig pjäs både på och vid sidan om isen. Vi är glada att Erik vill fortsätta sin karriär i KHC!

Varmt välkommen till en ny säsong med KHC-familjen, Erik Norén!

I samband med Eriks signatur kan vi också bekräfta att en spelare lämnar oss.
Det är Sebastian Kauppila och vi säger stort tack för din insats i Kalmar HC och önskar ett stort lycka till i framtiden.

Besiktigad av Besiktningsbolaget!

Foto: Tove Dolff