Bra insats av Bajen

Bajen tog emot Väsby i Sätra under onsdagskvällen och gjorde en av säsongens bästa matcher; man ledde med 2-0 efter två snabba mål i mitten av den andra perioden. Felix Lundqvist pangade in sitt första för säsongen i power play, och Nestor Plarsmo satte tvåan. Bortalaget reducerade sedan i slutsekunderna av perioden.

I tredje var det Väsbys tur att göra två snabba mål varav ett i power play, och 2-0 hade blivit 2-3. Men Bajen hade inte gett upp, och Emil Leijon fixade kvitteringen som innebar oavgjort vid full tid. I förlängningen avgjorde sedan Väsby, men Hammarby kan vara mycket nöjda med hur man genomförde matchen. En poäng mot Väsby som tog över serieledningen är förstås ett mycket bra resultat, och spelet i framförallt den andra perioden var kanske det bästa Bajen presterat på hela hösten!