Inför Nyköping borta…

Matchdags igen, imorgon beger sig A-laget ner till Nyköping för den näst sista matchen i Hockeyettan Östra. Ett Nyköping som kommer spela fortsättningsserien efter jul men som senast i förra omgången hade hittills obesegrade Hudiksvall på knä inför sista perioden då man ledde med 4-2. Hudik lyckades krångla sig ur greppet och gjorde fyra mål i sista perioden. Men det är inte första gången Nyköping visat att man i sina bästa stunder är uppe och nosar på topplagen.

Vi är redan klara för Allettanspel och har resterande tre matcher på oss att slipa på de detaljer vi vill ska sitta ännu bättre efter jul. Vi har tre bra och tuffa matcher kvar vilket är perfekt för framtiden. Vi börjar med Nyköping sen är det Hudiksvall borta och Enköping hemma som gäller innan julträningen tar vid.

Det är framförallt bedömningarna i spelet både med och utan puck vi ska titta lite närmare på och att vi blir mer resoluta och tydligare i det vi gör. Vi kommer repetera grunderna i spelet och nöta ännu mer på rutiner och beteenden så det verkligen sitter när pucken släpps efter jul.

Vi har bitvis under hösten slitit med målskyttet tycker vi har fört många matcher spelmässigt till stora delar men inte riktigt lyckats sätta chanserna vi skapat. Det har blivit mycket bättre de senaste matcherna men beslutsamheten och effektiviteten i avsluten är också något vi måste belysa inför framtiden.

Nu ser vi fram emot att hoppa in i bussen och åka ner till Nyköping för en rolig och välspelad match!