Vinst på övertid mot Hanhals

Vi fick inte med oss alla tre men väl två poäng hem från västkusten. Vi fick en rapport från matchen från ”Tigers Support Väst” genom Sebastian Brands.

0-1 efter en jämn första period. Slarviga uppspel från båda lagen har resulterat i farliga chanser, men bara Huddinge har lyckats utnyttja en genom Andreas Maier. Periodens mest sevärda var Eltonius slajdräddning i spel 3 mot 5. Känslan såhär långt är att kan Huddinge minska slarvfelen nu så håller det här hela vägen.

I andra perioden gjorde Hanhals två mål, Huddinge inget. Det första kom till efter slarv i Huddinges powerplay. Efter det tappade Huddinge spelet totalt och blev ordentligt virriga i försvaret. Hanhals däremot hittade tillbaka till ett bra försvar och slog fantastiska passningar till fristående forwards. Båda målvakterna skötte sig fortsatt bra. Huddinge hade mer kvalitet när de kom igång, men det gällde att köra för fullt i tredje, för Hanhals tänkte inte vika ner sig.

Spelet blev något bättre i tredje perioden, men först efter ett slumpmål i ett skede när Hanhals spelade klart bäst. Målet gjordes av Alexander Svarvén. Vi lyckades också ta ledningen genom Robin Höglund, 2-3, men Hanhals kvitterade efter 59.21. Fler grötiga situationer och det var nervöst inför förlängningen!

Hanhals fullständigt dominanta i förlängningen, men ett två-mot-ett-läge räcker ibland. Martin Eklund sätter avgörandet 3.58 in i förlängningen. Seger!