HUDDINGE – KALMAR MATCH 3

Efter en jämn och spännande match igår kunde vi trots underläge med både 0-2 och 1-3 vända tillbaka och tvinga fram en helt avgörande match idag.

Vi får en tung start där Kalmar först i Powerplay gör 0-1 och sedan 41 sekunder senare utökar till 0-2. Tycker vi tar tag i det och jobbar oss in i matchen igen på ett bra sätt och gör också ett viktigt reduceringsmål innan paus. Värsta tänkbara start även i andra perioden där 1-3 kommer efter 35 sekunder.

Vi visar stark moral och jobbar vidare och innan perioden är slut har vi kvitterat. Innan sex minuter passerat i tredje perioden har vi även tagit ledningen, en ledning vi aldrig släpper och en tredje och avgörande match är ett faktum.

Nu gäller det att ladda om. Ta med oss det som stärkte oss igår och anta utmaningen och möjligheten att avancera vidare i Play-off spelet.

Med dem orden hälsar vi Kalmar välkomna till Björkängshallen!