Hemmavinst mot Kiruna IF

Första perioden börjar väldigt avvaktande för båda lagen. Lindlöven tar ledningen med 1-0 men Kiruna kvitterar till 1-1 i powerplay! Men som sagts båda lagen väldigt avvaktande.

I den andra perioden så kändes det som hemmalaget satte press på ett helt annat sätt på Kiruna och det gav utdelning, perioden vanns av Lindlöven med 4-1 och det var ett helt annat tryck mot Kiruna backarna och det kändes som att Lindlöven var både 1 och 2 nummer större än Kiruna.

I början på tredje perioden gick Lindlöven snabbt fram till 8-2 och matchen var förstås avgjord, Kiruna sprattlade till o gjorde 3 snabba mål i mitten av perioden men det kändes verkligen aldrig farligt. Lindlöven får ett powerplay och sätter 9-5 i mitten av perioden och matchen spelas av.

Målskyttar för Lindlöven var Joel Kiirikki 3, Emil Norberg 2 samt Marcus von der Geest, Lukas Johansson, Isak Hammar och Johannes Jämsén med varsitt mål.