Extrapoängen till Mariestad

Det blev en jämn match med två lag som jobbade hårt och med mycket vilja som resulterade i ett par slagsmål vilket gav två matchstraff var för lagen.

Det skapades flera bra chanser under den första perioden med två bra målvakter i Jonatan Frykholm i Lindlöven och Tobias Sandberg i Mariestad såg till att det var 0-0 efter först perioden.

Lindlöven satte högsta fart i den andra perioden och redan efter 18 sekunder kunde Anton Toolanen överlista Sandberg och göra 1-0 för hemmalaget. Lindlöven såg ut att ha matchen under kontroll men under periodens sista en och en halvminut kunde Mariestad göra två snabba mål och hade vänt till en 1-2 ledning efter två perioder.

Drygt tre minuter in i den tredje perioden kunde Maksim Semjonov kvittera till 2-2 på ett direkt skott efter tekning. Resultat stod sig perioden ut och i den efterföljande förlängningen. I straffläggningen kunde Mariestad avgöra genom Oliwer Fjellström.

1-0 Anton Toolonen ass A.Kovalonok, D.Berg

1-1 Tobias Aronsson ass L.Söderlund, L.Nilsson

1-2 Adam Willig ass L.Larsson, S.Ericsson

2-2 Maksim Semjonov ass A.Kovalonok, A.Toolanen

2-3 Oliwer Fjellström.

Skott: 34-24

Utvisningar: Lindlöven 64 minuter, Mariestad 62 minuter