Seger för Brödernas/Väsby

Första perioden börjar med att Väsby tar initiativet och ligger på och pressar, men Lindlöven växer in i det mer och mer tar över spelet och trycker på, men det är ändå Väsby som tar ledningen efter 9 min genom Filip Rydström ass Hägg samt Rotbakken. Perioden  fortsätter med att båda lagen skapar chanser men den slutar 0-1.

Andra perioden börjar med att Rasmus Rudslätt gör 0-2 ass Wassenius och Rommel .Efter det är det Lindlöven som är det spelförande laget men Väsby gör även 0-3 genom Nicklas Nousiainen ass Niko samt Lindewall tid 37.54. Men Lindlöven trummar på och får även utdelning genom Filip Forsmark ass Eriksson och Fagerström tid 38.37

I den tredje perioden fortsätter Lindlöven att trycka på och får ett powerplay tidigt och kan då trycka in 2-3 genom Isak Jonsson ass Eriksson sam Jämsén. Men Väsby är bra och ligger rätt i banan. De får oxå till en spelvändning efter ca 10 min och då gör Rasmus Rudslätt 2-4 ass Wassenius och Rommel. Resten av perioden försöker hemmalaget men får inte utdelning, Lindlöven tar ut målvakten i slutet och som så många gånger förr så gör Väsby 2-5 i öppen kasse genom Gilbert Gabor ass Nikko. Nu gäller det att ladda om för match 3 på Onsdag i Väsby.