Fjärde raka segern!

Lindlöven tog sin fjärde raka seger när man besegrade Forshaga med 5-1 hemma i Lindhov på söndag eftermiddagen.

Lindlöven börjar matchen bra fram till man får en utvisning emot sig i den femte minuten och skapar flera bra målchanser men efter utvisningen tar Forshaga över och skapar flera bra möjligheter men Jonatan Frykholm storspelar i målet. Det är istället Lindlöven som gör periodens enda mål genom Jesper Broeng. Lindlöven får vara nöjda att man kan gå till pausvilan med en ledning.

En jämn andra period där Lindlöven inte får till det energiska spel man vill spela, trots det kan man göra två mål under perioden, målskyttar var Maxim Semjonov och Philip Nyberg. Man kunde därmed gå till pausvila med en 3-0 ledning.

Spelet i den tredje perioden fortsätter i samma stil som i den föregående perioden. Lindlöven spelar utan den vanliga energin men fortsätter att göra mål. Emil Eriksson kunde göra 4-0 när Forshaga hade tagit ut sin målvakt. Forshaga reducerar till 4-1 med tre minuter kvar av matchen genom Henrik Olsén. Innan matchen är slut hinner August Gunnarsson göra 5-1 på straff.

Det är starkt att vinna trots att man inte spelade helt på topp idag. Extra roligt var det att Max Lalander kunde göra säsongsdebut efter nästan ett års frånvaro. Det var även säsongens första match med fler än 50 åskådare.

Nästa match är på fredag borta mot Eskilstuna Linden.