Vinst efter straffdrama mot Linden

Lindlöven besegrade jumbon Eskilstuna Linden efter straffdrama på Lindehov.

Första perioden började försiktigt från båda lagen. Det var tydligt att inga av lagen ville göra några misstag. Det skulle dock inte dröja mer än 4 minuter innan Eskilstunas Oscar Pettersson slängde iväg en puck mot mål som studsade på Philip Nybergs skridsko och in.  1-1 kom sedan drygt 1,5 minuter därefter då Anrén snyggt spelade fram Alexander Ternblad.

Andra perioden är Lindlövens, dock nästan utan utdelning. Det var när Joshua Kar

lsson skjuter från blålinjen och Anton Karlsson är där och styr in pucken som 2-1 var ett faktum. Lindlöven får chansen i flertal powerplay, även ett 5 mot 3 som inte lyckas ge någon utdelning.

I tredje perioden är det Linden som skapar de farligaste chansningarna. Framförallt i kontringslägen. Efter 8 spelade minuter lyckas Hugo Olilla, snyggt åka fritt över hela banan och sätta in 2-2. Samme Olilla får även sätta 2-3 några minuter efter.
Det såg dystert ut för Lindlöven men med mindre än 3 minuter kvar att spela trycker Christoffer Anrén in 3-3 och kameramannen håller på att tappa kontrollen över kameran.

I övertiden får både lagen bra lägen, men utan utdelning.
Straffläggningen avgörs med Alexander Sunnefors som gör två snygga straffar. Höjdpunkter från matchen ser ni här:

Nästa match är sista för grundserien. 28 December mot Grums på Lindehov!