Fem spelare på skadebänken inför Vårserien

Med bara dagar kvar till Vårseriens premiär så kommer här en snabb skaderapport i laget. För närvarande har Lindlöven fem spelare på skadebänken, tre forwards, en back och en centerspelare, vilket gör läget tufft inför lördagens bortamatch mot Köping.

Anton Karlsson är sedan tidigare borta. Detta på grund av en knäskada i samband med en hemmamatch i grundserien. Anton kör i skrivandes stund rehab, men knät kommer att behöva läka innan han kan börja träna inför matcher. Risken finns att Anton kommer att missa resterande säsong.

Zikmund Mróz skadades innan säsongen tog sin början och kan även han riskera att inte få spela något i Vårserien den här säsongen.

Isak Jonsson har fått en smäll på nyckelbensfästet och kommer att vara borta från flera matcher. Fästet sviktar inte mycket, vilket är ”positiva” nyheter då det kan ta kortare tid att läka. Går allt enligt plan så kan det finnas förhoppningar på att Isak är tillbaka i laget som tidigast i januari.

Anthony Paskaruk har sedan ett tag tillbaka problem med ett finger som har hoppat av. Anthony fortsätter att träna vidare, men har just nu en mer anpassad träning på både is och gym. Han gör det han kan och förhoppningsvis får vi se honom i match innan säsongen är slut.

Jonathan Öhrström har problem med en axel som har hoppat ur led och riskerar att vara borta från resterande säsong.

– Det är bra spelare som är på skadebänken men vi försöker att inte tänka på det allt för mycket. Vi har lånat in några unga killar från BIK Karlskrona, där vi sedan tidigare bland annat har lånat in Joel Kiirikki som även han kommer att spela på lördag, berättar tränare ”Duvan”.