Hemmaseger för Nyköping

Lindlöven kommer ut bra i första perioden och sätter bra tryck mot Nyköpings mål utan att få utdelning. Nyköping spelar tätt i egen zon och låter Lindlöven ta avslut utifrån utan att egentligen komma in på kassen. 12.36 åker Lindlöven på en 2:a som blir kostsam. 13.35 gör Nyköping 1-0 genom Alexander Stensson ass Moberg och Ivarsson- Hamberg i spel 5-4. Det känns ändå som att första perioden går till Lindlöven.

>Andra perioden är bara att glömma för Lindlöven, det är håglöst och idé fattigt och Nyköping sätts inte på några större prov. Nyköping får ett power play 6.43 in i perioden och passar på att göra 2-0 genom Sören Dietz Larssen ass Stensson samt Dahlin. Resterande delen av perioden går förbi utan att något av lagen skapar något nämnvärt,   framförallt inte Lindlöven.

I den 3:e perioden försöker dock Lindlöven trycka på och forcera men 5 min in i sista så får Nyköping en spelvändning och gör 3-0 genom Jesper Schiöler ass Lindell ock Bylin. Lindlöven reducerar till 3-1 genom Joshua Karlsson ass Anton Karlsson 9.11 in i perioden. Nyköping håller Lindlöven på utsida resten av perioden och vinner rättvist med 3-1

Nu laddar vi om för Hanviken hemma på hovet på fredag. Matchstart 19.00 puben öppnar 18.00 NU FYLLER VI HOVET!