Förlust i Boden

Båda lagen kommer ut bra i den första perioden och det är hög fart i matchen, det är dock Boden som gör första målet och det kommer vid 10 min, ett rappt backhand avslut av Linus Hedman. Andra målet hinner också komma innan perioden är över, denna gång är det Kevin Andersson som vänder bort en Löven spelare på blå linjen och trycker dit ett handledsskott, tid för målet är 13.41.
Den andra perioden går i Lövens tecken och 10.35 får Löven en vändning som Filip Halvordsson trycker dit. Löven trycker på och får med sig en utvisning direkt efter och då smäller Elias Lindgren i en riktig rökare från blå, tid 10.50. Det kändes som att detta skakade om Boden och Löven hade att antal chanser att ta ledningen, men resultatet står sig perioden ut.

I den tredje perioden gör Boden det så viktiga 3-2 målet direkt i öppningen av perioden genom Max Wahlgren, det han bara gått 41 sek. Sen spelar Boden stabilt och håller Löven på utsidan. 10 min in i perioden gör också Boden 4-2 och då kändes det som matchen dog av. I slutet av matchen så rycker Löven ut Kias i ett sista försök att komma ifatt, men det slutade med att Boden gör 5-2 i öppen kasse genom Viktor Sandberg. Sammanfattningsvis gör Löven en bra match men det strutsar inte riktigt med för laget