Förlust mot Strömsbro

Jämn start på matchen där båda lagen skapar en del chanser, det är dock Strömsbro som bryter död läget efter 10.15 gör Sebastian Linder 0-1 när han får pucken serverad mitt framför mål och trycker in pucken vid Kias högra stolpe ass Holmli samt Dahlström. Efter detta så gör Strömsbro både 2 och 3-0 på ett passivt Lindlöven målskyttar i ordning 0-2 Fredrik Larsson ass Hellström och Boberg och 0-3 genom Jesper Åhlén- Hedenström ass Holmli och Martin. Direkt svag sista 10 av Löven när laget ser ”paralyserade” ut.

I den andra perioden kommer Lindlöven ut bättre och försöker flytta upp spelet, men Strömsbro spelar smart och lägger ut pucken så Löven får inte till några långa anfall utan det blir ett spel fram och tillbaka, efter 3.46 in i perioden får Strömsbro en vändning och vips är det 0-4 genom Fredrik Larsson ass Lindgren samt Åhlén-Hedenström. Rullgardin ner. Resterande del av perioden ser likadan ut, Lindlöven försöker men Strömsbro är samlat och håller pucken framför sig och försvarar sig bra.

Efter 2,28 i den tredje perioden  gör Filip Barklund en riktigt bra individuell prestation och bryter sig emellan två Strömsbro backar och snärtar in en backhand i krysset ass P.Nyberg. Starten som Löven behövde och laget försöker men bortalaget försätter att spela smart och det händer inte mycket. I ett sista desperat försök rycker Löven ut Frykholm och får  till en reducering genom Joel Kiirikki ass A.Paskaruk men på tok försent 59.05 på klockan. Strömsbro ökar sedan på med 5-2 i öppen kasse genom Jesper Ålen-Hedenström i slut sekunderna. Lindlöven har fått en tung start av årets Alletta, men det är många matcher kvar att spela så det är bara ladda om och komma tillbaka till det solida spel som visats upp under hela hösten så vänder de detta tillsammans.