Hemmaseger mot Boden

Första perioden är väldigt jämn och båda lagen ser till att det inte blir några vändningar åt något håll. Inget lag har långa anfall utan det blir mer kamp om linjer men 15.43 får Boden en 2 minutare för roughing och Lindlöven får ett power play och som så många gånger förr så blir det mål, denna gång genom Tobias Sjökvist ass Björkman och Alverhag tid 17.38.

Andra perioden är likadan, ett ställningskrig där inget av lagen ger bort någonting och det är verkligen krig på banan. Lindlöven har en jättechans genom Anton Widmark där Bodens Jacob Carlsson gör en osannolikt bra räddning och Boden har en jättechans i power play där William Kias gör likadant, annars händer det inte jättemycket.

I den tredje perioden får Boden en utvisning för high stick efter 30 sek och Löven får ett nytt power play, efter 41.59 trycker Isak Jonsson upp ett direkt skott i nättaket och ställningen är nu 2-0 ass Jämsén och Widmark. Det kändes ändå rättvist då det är Lindlöven som dikterar tempot och spelet i matchen. Men Boden flyttar upp och börjar slänga in allt mot Kias som dock är stabil och gör en kanon match i hemma kassen. Men efter 45.37 gör Boden 1-2 genom duktige Christian Nyman ass Höglund. Men Lövens försvarspel denna dag låter inte Boden spelarna komma på insida och backarna med Wille Lindgren i spetsen släpper inte in någon på insidan och spelar väldigt aggressivt. Boden får ett power play i slutet av matchen men Kias och grabbarna håller rent. Lindlöven vinner väldigt rättvist, kriget och närkamperna i matchen blir avgörande och det vinner Lindlöven på.