Seger mot Kiruna IF

Första perioden hinner knappt börja innan Totte Anre’n tar pucken i mittzon och går rakt igenom Kiruna försvaret o sprätter upp en backhand ass från Sjökvist samt Lindström . Lindlöven fortsätter att ha initiativet i första delen av perioden o har flertalet chanser att utöka ledningen och den kommer  Lindlöven får ett pp och Filip Barklund snärtar in 2-0 från högerkanten assisterad av Jämse’n samt J. Karlsson tid för målet 9.42 och där och då så tror man Lindlöven skall få en enkel resa till 3 poäng…. Men ack så fel det var.Lindlöven börjar slarva med pucken och man får inte ngt grepp på Kiruna i deras zon och 17.59 efter slarv i Löven lägret så ger man bort pucken och Marcus Runnkvist trycker in reduceringen till 1-2 ass från Mustonen samt Hansson och det kändes helt rättvist.

Andra perioden börjar som den första slutade och båda lagen kladdar med pucken och ger bort spelvändningar och 5 min in kvitterar Kevin Loppato på en retur ass Bäckström och Kemi. Och det kändes som att det låg i luften Kiruna är det lag som spelar med mest struktur och skapar chanser för att Löven grabbarna ger bort puckar till höger och vänster men mitt i allt detta snor Teo Lundgren pucken av en Kiruna back och fri med Ludvig Kristoffersson så gör han inga misstag och vips leder Lindlöven med 3-2 tid för målet 13.46. Men kort därefter så kvitterar Kiruna återigen för att Löven slarvar genom Felix Fjälkeborn ass kaupilla tid för målet 15.16. Inget mer händer i perioden och det ska Lindlöven vara glada för.

Tredje perioden är de andra 2 lika o lagen turas om att ge bort målchanser, det känns ändå som att Löven fått ordning på försvars spelet och det som Kiruna ändå skapar är William Kias där och stoppar. Tiden går och man sitter och väntar på en förlängning och då gör Johannes Jämse’n ngt oväntat och drar ett par spelare och lämnar pucken till Joshua Karlsson som snyggt hittar Elias Lindgren i slottet och han tar emot pucken och skickar upp den otagbart i nättaket då är det  1 min och 7 sekunder kvar av matchen, Kiruna lyckas inte skapa ngn mer målchans utan Lindlöven tar alla 3 poäng denna afton.