Förlust på straffar mot Hudik

Första perioden hinner knappt börja innan det står 1-0 på tavlan det är William Eckmyhl som får pucken på tekning och dundrar in ett handleds skott bakom en skymd Frykholm i Löven kassen. Och Hudik trampar verkligen gasen i botten och sköljer över Lindlöven som håller sig kvar genom nämnda Frykholm som gör ett antal kvalificerade räddningar, perioden slutar 1-0 men det skall sägas att det kunde varit betydligt mer.

Andra perioden börjar som den första slutade och Lindlöven får försvara sig. Men Lindlöven får ett powerplay efter ca 3 min och då passar Max Dandanell på att trycka in 1-1 på ass från Barklund samt Halvordsson, det kändes inte rättvist. Hudik fortsätter ligga på och har långa anfall på Löven grabbarna som har långt till båset. 14 min in i perioden får Hudik ett power play där duktiga Jesper Wiberg dyker upp på bortre stolpen och trycker in 2-1 . Siffror som håller sig perioden ut mycket tack vare Frykholm i kassen.

I den tredje perioden så får Lindlöven bättre stopp på Hudik grabbarna som inte tillåts skapa lika mycket som i de två första perioderna men Lindlöven skapar inte mycket själva heller och det ser ut som att Hudik skall ta alla 3 poäng. Men som så många gånger förr så ger sig inte Löven och med futtiga 1 sek kvar av matchen så klipper Isak Jonsson in kvitteringen till 2-2 assisterad av Widmark och Jämsén och det känns likadant som när Lindlöven tappade ledningen hemma.

Förlängningen slutar mål lös och där är det Lindlöven som ligger på och skapar lägen men de får inte in någon puck så matchen får avgöras på straffar och där avgör Christoffer Jansson till hemmalagets fördel. Ändå starkt av Löven att kriga till sig en poäng mot erkänt hemmastarka Hudiksvall.