Seger mot Tranås

Första perioden börjar i ett riktigt bra tempo och det är hemmalaget som håller i taktpinnen. 1-0 kommer redan 2.33 i powerplay när Marcus Von deer Gest och Isak Jonsson sätter upp Emil Norberg som sprätter upp den i nättaket. 5.47 smäller det igen när Ludvig Hende’n hittar Anton Toolanen i mitten av egen zon som sätter full fart och spelar ut pucken till William Lindgren som trycker upp trissan i första krysset. Lindlöven maler sen ner Tranås och skapar mycket chanser efter 14.13 är det dags igen, Emil Norberg tar pucken av en Tranås back och sätter distinkt 3:an.

Andra perioden blir en period full av kamp och inget av lagen gör något mål, närmast kom Tranås som i slutet av perioden hade spel 5 mot 3 i över 1 minut men Kias och grabbarna höll tätt.

I den tredje perioden kommer Lindlöven ut och stänger effektivt ner Tranås, med fysiskt spel och bra avvägningar det kändes inte som att Tranås hade kraften att ta sig in på kassen och skapa några farligheter. I slutändan vinner Lindlöven mycket rättvist.