Tre poäng i Forshaga

Lindlöven får ett tidigt powerplay i första perioden där Tobias Sjökvist kan göra 0-1 ass Hilmersson samt Klavhed. Efter det så var det en riktigt rörig period där lagen bjöd på chanser hej villt. Om det var något lag som förde spelet så var det Forshaga. Sent in i perioden får Forshaga ett powerplay som de utnyttjar och vips står det 1-1.

Den andra perioden fortsätter lite som den första och det är väldigt mycket slarv. Men ju längre perioden led så fick Lindlöven tag på spelet och kunde få lite längre anfall på Forshaga och de såg ut att krokna lite. Lindlöven matchade laget på 4 kedjor medan Forshaga spelade med något färre spelare. Perioden blev mållös.

I den tredje perioden fortsätter Lindlöven att mala på Forhaga med 4 kjedjor och 9.46 blir det en spelvändning där Joel Kiirikki tar in pucken i anfallszon och lämnar över trissan till Olle Hilmersson som sprätter in 1-2. Efter det spelar Lindlöven kontrollerat och håller pucken framför sig och när Forhaga har pucken kommer de inte in på kasse utan får hålla sig på utsidan. Forshaga tar dock ut målvakten och får tryck mot Kias i kassen och har en riktigt ”FET” chans men Kias kom ut stort och räddade. Kias var hela matchen mycket stabil och fick rättmätigt ta emot lagets matchens lirare.