Tre poäng mot Falu IF

Lindlöven kommer ut starkt och styr spelet fullständigt i den första perioden och får utdelning genom Marcus Von Der Gest samt Lukas Johansson och leder rättmätigt med 2-0 och man väntar på mer. Istället så gör Falun både 1-2 samt 2-2 inom någon minut, två mål som kom som en blixt från klar himmel. 2-2 efter första  perioden.

Lindlöven fortsätter trycka på i den andra perioden och gör 3-2 genom Isak Hammar och sedan 4-2 genom Simon Brännvall men Falun får ett power play och reducerar till 4-3 men kort därefter gör Isak Jonsson 5-3. Och matchen känns avgjord.

I den tredje perioden fortsätter Lindlöven att ligga på och skapa chanser och får utdelning genom Geest igen 6-3 på tavlan, men detta var Lindlövens match från start till mål och det kunde blivit mer men siffrorna stannade vid 6-3.

Bäst i hemmalaget var Marcus Von Der Geest.

Nästa hemmamatch är  fredag den 3 november när vi har en enkronas match och vi hoppas på lapp på luckan mot Surahammar!