Vinst mot Surahammar

Första perioden börjar Lindlöven i ett rasande  tempo! Lindlöven gör 1-0  i power play genom Sjökvist som får pass av Jonsson samt Johansson. 2-0 görs av Jonsson ass Sjökvist samt Halvordsson. Sura sticker upp och gör 1-2 genom Ander. Kändes helt ologiskt vid tillfället. Men Löven gör 3-1 genom Broeng ass Jonsson och Hilmersson. Sent in i perioden och man trodde grabbarna skulle gå in i paus men Sura ville annat 2-3 genom Ehrencrona och de han också kvittera genom Karlsson.

I den andra perioden blev matchen annorlunda och Sura stängde Löven och kunde också göra 3-4 i power play genom Söderlund.

I den tredje perioden var det ett bombardemang av Lindlöven och det såg ut som att Sura skulle ta med sig alla 3 poäng hem men med 58 sek kvar så trycker Jonsson in sitt andra för kvällen på ett ruggigt direktskott ass Broeng och Sjökvist. Lindlöven hade sedan ett läge till innan signalen gick för 60 minuter. Men 4-4 efter full tid.

Förlängningen var bara sekunder från att rinna ut innan Ludde Hendén avgjorde för Löven ass Norberg samt Hilmersson. I slutändan ett rättvist resultat.

Bäst i Löven Isak Jonsson.