Seger hemma mot Boden

Första perioden börjar i väldigt högt tempo där ingen av lagen ställer upp utan forecheckar högt och försöker få fram misstag. Det skapas lägen åt båda håll men det känns inte som något av lagen kommer in nära målvakterna. Det slutar 0-0 och det kändes rättvist.

Andra perioden startar i samma tempo och vips så får Lindlöven en chans efter 22.30 som Filip Forsmark gör 1-0 på ass Lukas Johansson. Men Boden trycker på och lägger sig verkligen inte ner, men mitt i Boden pressen får Lindlöven till en spelvändning där Filip Forsmark lägger sarg ut och Joel Kiirikki trycker in 2-0 med ett rappt handledsskott. Det gör att Boden flyttar upp ännu mer och försöker forcera in en kvittering, Boden får även möjligheten i ett power play men får inte in pucken. I slutet av perioden så kommer det en spelvändning till där Ludde Hendén lägger ut pucken och William Lindgren briljerar med Marcus von der Geest till 3-0.

I den tredje perioden känns det som Lindlöven har koll på Boden och gör snabbt vad ALLA tror 4-0genom Isak Jonsson som skjuter och tar egen retur, men av någon outgrundlig anledning får domaren det till offside i målgården. 4-0 kommer ändå i numerärt överläge 5 minuter in i perioden genom Johannes Jämsén ass Von der Geest och Halvordsson.. Det är sedan en väntan på slutsignalen, Boden reducerar förvisso i power play genom Christian Nyman ass Pantzare och J.Wahlgren. Mycket mer händer inte i perioden innan Boden tar ut målvakten och Marcus von der Geest kan lägga in pucken i det tomma målet assisterad av Lindgren. Allt som allt en stabil match av Lindlöven som vinner rättvist.

Bäst i hemmalaget var Jonatan Frykholm som var stabil i kassen under hela matchen.