Förlust mot Nyköping

Bra start av Nyköping som kommer ut hårt i den första perioden och sätter hård press på Lindlövens backar och det lönar sig. Snabbt mål av Joel Myhrberg Anderson efter 58 sek efter det står Lindlöven och tittar på när Nyköping spelar hockey. Ökning till 0-2 kommer mycket riktigt genom mål av Alexander Stensson efter 9 .22 och det kunde varit mer….. men vi går till paus med 0-2 och det ska Lindlöven vara glada för.

Den andra perioden startar lite som den första och Nyköping styr men Lindlöven biter tillbaka efter ca 5 minuter och får momentum i Nyköpings zon. Men Lindlöven får en dubbel utvisning kan tyckas väldigt väldigt billig och det tar Nyköping vara på och utökar till 0-3 genom Albin Kedbrant. Resten av perioden trycker Lindlöven på utan resultat. 0-3 efter 2 perioden.

I den tredje perioden trycker Lindlöven gasen i botten och reducerar genom Sebastian Falk efter 3 min och jakten är igång . Lindlöven skapar många chanser men får inte in pucken. Nyköping spelar tight och håller pucken framför sig och gör en bra borta match och Lindlövens dåliga första period gör att man blir utan poäng ikväll.