Tre poäng i Hudik

I den första perioden kommer Hudik  ut och vill sätta press på Lindlöven och checkar högt upp och vill framåt, men man är oförsiktiga och Lindlöven skapar sina chanser genom spelvändningar. Lindlöven har 2 riktigt farliga lägen innan William Lindgren får pucken efter tekning av Geest och rinner igenom från vänster tekningscirkel och får både skjuta och ta egen retur som han behärskat lägger in en backhand till 0-1 tid 4.02. Hudik fortsätter att forcera och Lindlöven fortsätter att vända på spelet när Hudik tappar puck. Och efter 6 minuter rycker Tobias Sjökvist åt sig pucken och åker ensam mot Isak Johansson i Hudik kassen, men han blir hakad och det blir straffslag tilldömt. Detta tar den gode Sjökvist själv hand om och placerar behärskat in 0-2. Perioden fortsätter i samma spår och båda lagen kunde gjort något mål till men det står 0-2 efter första.

Andra perioden fortsätter lite som den första och det är Hudik som trummar på framåt, men de hamnar allt som oftast ute i hörnen och de har svårt att komma in framför den alltid stabile Jonatan Frykholm. De farligaste chanserna i andra perioden är återigen Lindlövens, men den slutar 0-0.

Hudik försöker spela rakare i den tredje perioden och lägger ner mer puckar bakom Lindlövens backar, men det ser likadant ut, de kommer inte innanför så de får till några farliga lägen. Hudik tar ut duktiga Isak Johansson och satsar på 6 utespelare med 3,5 min kvar och får då in folk på kassen. Bara 30 sek senare styr Samuel Eriksson in en ”sittdyna” från Eckmyhl ass även Jansson. Hudik rycker keepern igen och då avgör Tobias Sjökvist i öppen kasse med 6 sekunder kvar av matchen ass Jonsson och Jämsén

Stark bortamatch av Lindlöven som tar med sig alla 3 poäng hem till Lindesberg.